Zomernoten

Zomernoten logo

Houthalen-Helchteren presenteert Zomernoten 2023 – zondag 13 augustus

SWOOP

16 – 16.40 uur

Filip D’Haeze stond met zijn dames de afgelopen jaren onder meer op het podium van het Schlagerfestival en Kamping Kitsch.

Als een van Vlaanderens grootste partybands zijn ze wat ons betreft, perfect geknipt om de spits af te bijten!

www.swoop.nu

SERGIO

17 – 17.40 uur

De jaren 90… wie herinnert zich nog Touch of Joy? ‘Please don’t go’, ‘Let’s go crazy’, ‘Come on and get up’ … de niet te stoppen hittrein van Sergio en Sandy?

Jaren later neemt deze brok energie opnieuw een vliegende start en is hij niet weg te slaan van het scherm. Denk maar aan Het Swingpaleis, Fata Morgana,…

In 2002 vertegenwoordigt hij bovendien ons land op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Sister’!

Anno 2020 brengt hij een verzameling van al zijn Nederlandstalige hits uit, aangevuld met nieuw Nederlandstalig werk. Hij brengt ze allemaal met de grootste overgave: levensliedjes, stevige rock en aanstekelijke meezingers. Sergio: een podiumbeest pur sang!

ABBA4U

18.30 – 19.45 uur

Het niveau van deze live band is uniek in Vlaanderen en omstreken. Het zijn stuk voor stuk professionele muzikanten die hun sporen verdiend hebben bij tal van artiesten uit het Belgische muzieklandschap (Soulsister, Mama’s Jasje, Boogie Boy, …). Meer dan 10 jaar geleden begonnen ze samen ABBA4U: een match made in heaven! ‘Voulez-vous’, ‘Summernight City’, ‘Money money money’, ‘Dancing Queen’,…  een opeenvolging van Abba-hits, 75 minuten ambiance en nostalgie!

GET READY!

20.30 – 21.30 uur

25 jaar geleden veroverden ze Vlaanderen met ‘Diep’, de hit die werkelijk door iedereen kan worden meegezongen.  Sinds maart dit jaar zijn ze ‘on the road again’ met een liveband en een nieuwe show ‘Alive’!

Onuitwisbare hits, nieuwe songs en gepimpte covers passeren de revue. Verwacht je aan veel power, punch en catchy vibes met Get Ready! op het Zomernoten podium.

2FABIOLA

22 - 23 uur

Ze bestaan intussen al 30 jaar en zijn nog steeds enorm populair. ‘Lift U up’, ‘Play This’, ‘Sisters & Brothers’ … het zijn maar enkele van de vele wereldhits op hun palmares.

In 2014 neemt 2 Fabiola feat. Loredana deel aan de voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. ‘She’s After My Piano’ wordt het vaakst gedraaide lied op de Vlaamse radio.

Ook in 2022 gaat hun succesverhaal verder. Niet alleen staat Loredana als Ridder in de finale van The Masked Singer. Ook het immens populaire programma Liefde voor Muziek weet 2 Fabiola te strikken.

DJ PAT KRIMSON

23 – 24 uur

In binnen- en buitenland is hij uitgegroeid tot een echte dancelegende. Sinds zijn terugkeer van het party-eiland Ibiza is hij on the road als DJ en verwent hij van achter de draaitafels, dansend Vlaanderen.

Het belooft een onvergetelijk feestje te worden met dit ninetiesfenomeen op het podium.