Zomernoten

Zomernoten logo

Programma

De KetnetBand

16.00 - 17.00 uur

Zomernoten start met een echt ‘Ketnet-feestje’! Gloria, Lotte, Imea, Maarten, Gio en Jasper vormen samen De KetnetBand. 
Enkele van hen geven tijdens Zomernoten het beste van zichzelf en brengen een onvergetelijke en knettergekke show! Niet te missen dus, deze meest swingende band van het land!

Woodville Productions

17.30 - 18.10 uur

Eindelijk nog eens talent van eigen bodem op het Zomernoten-podium! Woodville is een van de drijvende krachten in de Limburgse hiphopscene. Het collectief van 5 MC’s uit Houthalen kenmerkt zich voornamelijk door scherpzinnige lyrics en verfrissende old- en newschool productions. Na hun debuut EP Onderscheiding en het wat progressievere Eigenwijs is de honger naar meer nog lang niet voorbij. Met maar liefst vijftien tracks bewijst hun debuut LP 3530 dat ze hier zijn om te blijven.

Truephonic

19.00 - 20.15 uur

Coco Jr. en Sandrine/Nina zorgen met aanstekelijke dansmoves en een opwindende cocktail van pop, funk, dance, soul en disco voor een wervelende show. Truephonic, dat zijn cool vibes & hot sounds waarbij je als toeschouwer geen zin hebt om stil te blijven staan.

Stan Van Samang

21.00 - 22.15 uur

Hij is al meer dan tien jaar het synoniem voor hits en fantastische live shows. Hij vulde meerdere keren het Sportpaleis en de Lotto Arena. Door zijn deelname aan Liefde voor Muziek staat hij dit jaar volop in de spotlight. Hij mocht dus niet ontbreken op de 15de editie van Zomernoten.

Natalia
20 Years • Greatest Hits Tour

23.00 - 00.15 uur

Wanneer hét idool uit de Kempen iets te vieren heeft, doet ze dat met overtuiging. Met een groots jubileumfeest in drie uitverkochte Lotto Arena’s (november 2023) bijvoorbeeld. Gevolgd door een tournee in de mooiste theaters van Vlaanderen in het voorjaar van 2024 om warm te lopen voor een hete zomer. Gewapend met de grootste hits uit 20 jaar carrière en begeleid door haar uitmuntende live band en ijzersterke backing vocals staat Natalia vol overtuiging en goesting klaar voor een groot feest op de festivalpodia. En zondag 11 augustus is Zomernoten aan de beurt!